MTMO

Bent u
onderscheidend?

Reviews inzetten om klanten aan de voorkant de overtuigen van uw expertise?

  Reviews voor de administratie wereld!

  Overtuig potentiele klanten met de betrouwbaarheid van reviews

  Positieve verhalen en gedeelde ervaringen van andere klanten zorgen voor nieuwe klanten. Maar hoe maakt uw potentiele klant de keuze tussen uw en de vele administratie professionals? Juist ja! Door reviews in te zetten en de klanten te overtuigen van uw kracht. U bent er niet enkel voor het bonnetje inboeken.

  icoon-review

  Ontvang reviews & beoordelingen

  83% van uw kijkt naar reviews. Heeft u weinig reviews of geen, dan zal uw potentiële klant mogelijk naar een ander bedrijf zoeken. Wij helpen je met het verzamelen en weergeven van je reviews.

  icoon-inzicht

  Krijg inzicht in je klanten

  Krijg inzicht in de mening van uw klanten en bindt ze als ambassadeurs om nieuwe klanten aan te trekken. Dat kan door positieve verhalen en ervaringen met uw bedrijf te verzamelen en te delen.

  icoon-widgets

  In uw huisstijl opgemaakt

  Met de koppeling van ons systeem aan uw website kunt u klantbeoordelingen ontvangen en weer. Uiteraard zorgen we dat alles weergegeven wordt in uw eigen huisstijl, met de juiste kleuren.

  Special voor uw branche!

  Ons review-softwarepakket is specifiek afgestemd op administratie professionals. Hierdoor kunnen we de verbinding tussen online, offline, uw website en andere tools, nog sterker maken.

  Nog niet overtuigd?

  Vraag geheel vrijblijvend een gratis demo aan en we laten u zien hoe wij voor u het verschil kunnen maken ten opzichte van uw concurrenten

  Demo aanvragen