MTMO

Vergroot uw klant vertrouwen met reviews

Combineer online en offline en zorg voor een ijzer sterk imago doormiddel van reviews.

  Klantreviews zijn bepalend voor uw autobedrijf

  Haal meer klantwaarderingen binnen met dit review-softwarepakket van MTMO. Reviews verzamelen was nog nooit zo makkelijk!

  Mensen die een auto willen aanschaffen of hun auto voor onderhoud willen wegbrengen, bekijken voordat ze naar een autobedrijf stappen eerst de reviews. Wat waren ervaringen van andere klanten? Hoe betrouwbaar is dit autobedrijf? Wilt u de concurrentie een stapje voor zijn? Zorg dan dat potentiële klanten veel reviews over uw bedrijf kunnen lezen.

  icoon-review

  Reviews verzamelen en tonen

  Uw huidige reviews en beoordelingen worden ingeladen vanuit verschillende bronnen, waardoor u deze op één overzichtspagina kan laten zien. Dat geeft nieuwe klanten een goed gevoel! Daarbij zorgt MTMO er niet alleen voor dat uw reviews getoond worden, maar óók dat u meer reviews krijgt.

  icoon-inzicht

  Ook uw klanten kijken naar reviews

  Onderzoek wijst uit dat 83% van de consumenten naar reviews kijkt voordat ze over gaan tot actie. MTMO zorgt ervoor dat uw potentiële klanten uw reviews zien. We verzamelen bestaande reviews en we kunnen uw klanten benaderen om zo veel mogelijk nieuwe reviews te verzamelen.

  icoon-widgets

  20 verschillende review-widgets

  Een widget is een koppeling met uw website. Hiermee zorgt u dat (potentiële) klanten uw reviews en beoordelingen altijd en overal kunnen bekijken. Zo maakt u het gemakkelijk voor de klant om zich een goed beeld over uw bedrijf te vormen. De keuze voor uw bedrijf wordt zo erg makkelijk gemaakt!

  MTMO Reviews voor autobedrijven

  MTMO heeft een speciaal reviewpakket voor autobedrijven. De verbinding tussen online en offline marketing maakt u hiermee nog sterker en u kunt nog meer potentiële klanten bereiken. Ook maakt u het voor uzelf mogelijk om meer reviews te verzamelen dan ooit tevoren.

  Promotiemateriaal

  Met promotiematerialen overtuigt u de klant om zaken met u te doen. U laat ermee zien hoe andere klanten uw bedrijf en service hebben ervaren. Dat geeft nieuwe klanten vertrouwen om de auto bij u aan te schaffen of te laten repareren. Alle promotiematerialen die wij ontwikkelen worden vormgegeven aan de hand van uw eigen huisstijl. We werken met kwalitatieve materialen, waardoor u altijd een goed indruk maakt op uw klanten.

  Koppeling op uw website

  MTMO heeft meerdere widgets ontwikkeld. Met een widget kunt u op uw eigen website laten zien dat u bent beoordeeld en met welk cijfer. De widget is interactief, als een klant hierop klikt dan gaan ze naar uw bedrijfspresentatie toe. Widgets komen in vele soorten en maten. Wij kijken met u naar de beste manier voor het tonen van een widget op uw eigen website.

  e-mailhandtekening

  Verstuurt u ook e-mails naar klanten? Heeft u er wel eens aan gedacht om een mooie e-mailhandtekening te laten maken waarin de reviews meegenomen worden? MTMO zorgt ervoor dat u een op maat gemaakte e-mailhandtekening krijgt voor u en uw medewerkers. Het cijfer van de beoordeling verandert automatisch mee en u kunt meten hoeveel mensen op uw beoordeling klikken.

  Autobedrijven die u voorgingen

  Nog niet overtuigd?

  Vraag geheel vrijblijvend een gratis demo aan en we laten u zien hoe wij voor u het verschil kunnen maken ten opzichte van uw concurrenten

  Demo aanvragen