MTMO

Horeca

Meer reviews en een snellere doorlooptijd?

MTMO biedt dé oplossing voor reviews in de horeca. Klantbeoordelingen ontvangen was nog nooit zo makkelijk en snel! Gasten hebben lekker gegeten, maar heeft u al een review ontvangen? Weet u wie uw gasten zijn? En hoe snel komen ze weer terug? Onze reviewoplossing zorgt ervoor dat u hier een antwoord op heeft en dat u binnenkort extra gasten kunt verwelkomen.

Reviews en beoordelingen

Het verzamelen van klantbeoordelingen voor horecabedrijven was nog nooit zó makkelijk. Met de review-software van MTMO verzamelt u eenvoudig en heel snel nieuwe reviews. Gasten kunnen zelfs een foto van het gerecht toevoegen! Er is geen betere manier om nieuwe klanten te overtuigen van uw restaurant.

Consumenten inzicht

Stel dat u uw klanten 30% sneller terug kunt laten komen in uw zaak? Dit betekent natuurlijk direct meer omzet voor uw bedrijf. Krijg inzicht in uw klanten en zorg dat u hen kunt bereiken. De MTMO review tool is een totaalpakket en biedt dé oplossing als u uw ambassadeurs wilt gaan inzetten voor uw bedrijf.

E-mail marketing

Houd uw klanten gemakkelijk op de hoogte via e-mail. Heeft u een couponcode uitgegeven via ons systeem? Het systeem verstuurt automatisch een herinnering per e-mail, om de klant uit te nodigen opnieuw te reserveren. Ook kunt u uw klanten een nieuwsbrief sturen, of op de hoogte stellen van een leuke actie.

Eigen huisstijl

MTMO ontwikkelt het review-systeem in uw eigen huisstijl. Zo maken we een optimale verbinding tussen MTMO reviews en uw horecabedrijf. Onze designers ontwerpen graag uw promotiemateriaal. Uiteraard ontwerpen wij alles in uw eigen huisstijl en zorgen wij dat de koppeling met ‘online’ sterk is.

All-in review tool voor klantbeoordelingen voor horecabedrijven

Klantbeoordelingen voor horecabedrijven zijn de ultieme tool om nieuwe klanten aan te trekken. Speciaal voor uw restaurant of horecagelegenheid hebben wij een op maat gemaakt marketingpakket. Fantastische reviews en korting coupons mail automation vormen de basis. Diverse marketingtools zijn voor u samengevoegd in onze oplossing.

MTMO reviewpagina

U ontvangt een eigen MTMO reviewpagina. Op deze pagina staat alle informatie en klantbeoordelingen van uw horecabedrijf. Nieuwe klanten kunnen hier lezen hoe tevreden anderen waren over een bezoek aan uw zaak. U kunt bijvoorbeeld ook een menukaart plaatsen. Uw reviews worden op deze pagina getoond. De pagina wordt uiteraard ook beschikbaar gemaakt voor zoekmachines en u kunt uw eigen reserveringssysteem laten koppelen.

Visite- en reviewkaarten

Uw gasten hebben lekker gegeten en gaan afrekenen. Dat is uw kans om een mooie review in de wacht te slepen! U vraagt immers altijd ”heeft het gesmaakt?” en ”was alles naar wens?”. Bij de rekening kunt u een kaart geven die op maat gemaakt is voor uw bedrijf. Op de kaart staan uw gegevens, en klanten kunnen direct met de mobiele telefoon een review achterlaten middels een QR Code. In ruil voor een review kunt u hen een leuk presentje geven.

Kortingscode en e-mail automation

Heeft u de klant een korting beloofd als zij een review schrijven? Dan is het natuurlijk handig om de klant hieraan te herinneren. Zo motiveert u hen om opnieuw te reserveren. Na het schrijven van een review krijgt de klant een kortingscode toegestuurd. Deze code is maar een bepaalde tijd geldig. De e-mailsoftware van MTMO attendeert de klant automatisch op het aflopen van de kortingscode. Hierdoor zullen ze snel opnieuw reserveren!

Opbouwen klantenbestand

De review-oplossing van MTMO zorgt er niet alleen voor dat gasten eerder terugkomen, maar ook dat u weet wíe uw gasten zijn. Heeft u een spare-ribs avond of pakt u uit op de niet drukke dagen? Stuur uw trouwe gasten een e-mailtje en laat hen direct reserveren voor uw evenement. Hoe meer u weet, hoe persoonlijker u de berichten kunt maken en hoe meer u kunt inspelen op de wensen van uw klanten.

Demo aanvragen