MTMO

Hé ICT-er
ben jij
onderscheidend?

Door online, offline en uw website te verbinden, zetten wij een ijzersterk imago voor u neer!

  Klantbeoordelingen voor ICT dienstverleners

  Overtuig potentiele klanten met de betrouwbaarheid van reviews

  Wist je dat 83% van de consumenten kijkt naar reviews. Het delen van ervaringen en positieven verhalen vergroten het klantvertrouwen van uw bezoeker. Maar hoe komt u aan reviews? Hoe zorgt u ervoor dat klanten hun ervaringen met uw bedrijf delen en achterlaten op uw website? Daar helpt MTMO u bij, dankzij onze nieuwe review-software is het ontvangen van reviews nog nooit zo makkelijk geweest.

  icoon-review

  Ontvang reviews & beoordelingen

  83% van de consumenten kijkt naar reviews. Heeft u weinig reviews of geen, dan zal uw potentiële klant mogelijk naar een ander bedrijf zoeken. Wij helpen je met het verzamelen en weergeven van je reviews.

  icoon-inzicht

  Krijg inzicht in je klanten

  Haal meer uit de reviews van u klanten en bindt ze als ambassadeurs om nieuwe klanten aan te trekken. Dit kan door ervaringen en positieve verhalen met uw bedrijf te verzamelen en te delen voor een breder bereik.

  icoon-widgets

  In uw huisstijl opgemaakt

  Met ons software-systeem kunt u klankbeoordelingen ontvangen en weer. Uiteraard wordt elk software-systeem aangepast aan uw eigen huisstijl, met de juiste kleuren.

  Special voor ICT dienstverleners

  Ons review-softwarepakket is specifiek afgestemd op ICT dienstverleners. Hierdoor kunnen we de verbinding tussen online, offline, uw website en andere tools, nog sterker maken.

  Uw klantbeoordelingen direct op uw
  website zichtbaar

  Het overal kunnen delen van reviews zorgt voor een sterk klantvertrouwen. MTMO zorgt dat u niet alleen meer reviews ontvangt maar dat de reviews ook overal zichtbaar zijn. Zo kunt u uw reviews weergeven op uw website maar ook op uw eigen externe reviewpaginja.

  Offline promotiemateriaal

  Het offline benaderen van klanten is ook erg belangrijk. MTMO heeft A5 kaarten ontwikkeld volledig in uw huisstijl. Deze kaarten zijn ideaal tijdens courtagegesprekken en bezichtigen. Doormidden van de QR-code op de kaarten kunnen klanten snel en gemakkelijk een mooie review achter laten op uw website.

  e-mailhandtekening met review-optie

  MTMO zorgt voor op maat gemaakte e-mailhandtekeningen waar uw beoordeling zichtbaar in is. Het cijfer van uw beoordeling verandert automatisch mee in uw e-mailhandtekening. Zo is uw beoordeling overal terug te zien. Ook kunt u meten hoeveel mensen er klinken op uw beoordelingen via uw email.

  Nog niet helemaal overtuigd?

  Geen probleem! MTMO biest een gratis demo aan waar we u laten zien hoe u een verschil kunt maken tegenover uw concurrenten.

  Demo aanvragen