MTMO

Keukenzaak

Klantreviews zijn bepalend voor uw verkoop. Verzamel reviews voor uw keukenzaak met de nieuwe review-software van MTMO.

Wanneer mensen overwegen een nieuwe keuken aan te schaffen, is het voor hen superbelangrijk om zeker te weten dat zij hun keuken kopen bij een betrouwbare partij. Er is geen betere manier om te laten zien dat uw keukenzaak betrouwbaar en voordelig is, dan door middel van klant-reviews. Reviews, of klantbeoordelingen zijn een zeer belangrijke beslissingsfactor voor uw klanten. Zorg daarom dat u reviews verzamelt én deze laat zien aan uw potentiële klanten! Zo blijft u de concurrentie een flinke stap voor.

Reviews & beoordelingen

Uw reviews worden verzameld op één overzichtelijke pagina. Zo kunnen potentiële kopers meteen zien wat anderen van uw bedrijf vinden en waarom ze het beste direct naar uw keukenzaak kunnen komen. Het online delen van klantervaringen is een sterke marketingtool waar u uw voordeel mee kunt doen!

CONSUMENTEN INZICHT

Wist u dat 83% van de consumenten naar reviews kijkt? MTMO zorgt ervoor dat uw potentiële klanten uw reviews zien. Daarbij helpt MTMO u om zo veel mogelijk nieuwe reviews te verzamelen. Overtuig nieuwe klanten door positieve ervaringen van bestaande klanten met hen te delen.

Video marketing

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Laat uw bedrijf daarom vastleggen op beeld en laat klanten alvast kennismaken! MTMO maakt professionele, mooie en uitnodigende video’s die u ook als promotiemateriaal kunt gebruiken. Laat zien waarom uw klanten juist úw showroom zouden moeten bezoeken!

Review widgets

Wij maken een koppeling naar uw MTMO bedrijfspresentatie door middel van een widget. Een widget is een koppeling op uw website waardoor uw reviews worden weergegeven. Maak het uw klanten makkelijk, en laat hen zoveel mogelijk reviews over uw keukenzaak lezen!

Een full-service reviewpakket met alle benodigdheden voor het verzamelen en tonen van reviews voor uw keukenzaak

MTMO heeft speciaal voor uw keukenzaak de review-software aangepast. De verbinding tussen online en offline marketing wordt op deze manier ijzersterk gemaakt. Los van het reviewsysteem waar u alle reviews en beoordelingen op kunt plaatsen, helpen wij u ook bij het verzamelen van reviews voor uw keukenzaak.

Foto's toevoegen op uw eigen reviewpagina

U ontvangt een eigen MTMO reviewpagina. Alle essentiële informatie over uw keukenzaak wordt hierop vermeld. Daarnaast kunnen uw blije klanten nadat de keuken geplaatst is een mooie review plaatsen, inclusief een foto van het eindresultaat. Dit wekt veel vertrouwen bij potentiële kopers, zij kunnen immers zien dat het eindresultaat bij veel klanten geweldig is geworden!

Promotiemateriaal voor uw keukenzaak

Wij kunnen voor uw keukenzaak verschillende promotiematerialen ontwikkelen. Uiteraard geven we deze vorm aan de hand van uw huisstijl en gebruiken wij kwalitatieve materialen. Zo laat u altijd een professionele indruk achter! Door middel van A5-kaarten en tafelkaarten, zorgen wij dat uw klanten gestimuleerd worden om een review te plaatsen, of juist om uw reviews te lezen.

E-mailhandtekening met review-verzoek

Verstuurt u ook dagelijks een behoorlijk aantal e-mails? Heeft u er wel eens aan gedacht om een mooie e-mailhandtekening te laten maken waar de reviews in meegenomen worden? Zo kunt u gemakkelijk reviews voor uw keukenzaak verzamelen én tonen. Dit helpt nieuwe klanten voor ú te kiezen! MTMO zorgt ervoor dat u een op maat gemaakte e-mailhandtekening krijgt, waarin het beoordelingscijfer automatisch wordt aangepast.

Bedrijfsvideo voor keukenzaken

Steeds meer mensen kijken liever een video, dan dat ze een artikel of stuk lezen. U wellicht ook? MTMO heeft voor diverse bedrijven een bedrijfsvideo gemaakt. En met succes. De combinatie tussen online en offline promotie draagt bij aan het vertrouwen dat klanten in een bedrijf stellen. Een mooie bedrijfsvideo helpt hierbij. Zorg dat klant ook vanuit huis getriggerd worden om uw showroom te bezoeken.

Demo aanvragen