MTMO

Makelaardij

Klantbeoordelingen voor makelaardij

MTMO heeft een speciaal Review-softwarepakket voor de makelaardij ontwikkeld. Zet uw makelaarskantoor stevig in de markt en zorg voor een ijzersterk imago door klantbeoordelingen te verzamelen en weer te geven.

Reviews & beoordelingen

MTMO biedt een speciaal softwarepakket voor het verzamelen van reviews voor uw makelaardij. Daarnaast verzamelen we reviews vanuit andere platformen zoals Google en Funda. Klanten kunnen zo lezen hoe tevreden andere klanten waren over de aankoop of verkoop van hun object via uw makelaarskantoor.

Consumenten inzicht

Wist u dat 83% van de consumenten naar reviews kijkt voordat ze contact opnemen met een bedrijf? Dat geldt ook voor makelaarskantoren. MTMO zorgt ervoor dat uw potentiële klanten uw reviews zien. Daarbij worden uw klanten (eventueel) nagebeld om ook zoveel mogelijk reviews te verzamelen.

Video marketing

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Laat daarom uw bedrijf en diensten op video vastleggen. Een mooie videopresentatie laat uw potentiële klanten zien waarom ze juist contact met ú zouden moeten opnemen! MTMO heeft een eigen filmcrew en zorgt ervoor dat uw makelaardij fantastisch gepositioneerd wordt.

20 widgets

MTMO ontwikkelt continue nieuwe widgets voor de makelaardij. Met een widget kunt u op uw eigen website laten zien dat u bent beoordeeld en met welk cijfer. De widget is interactief, als een klant hierop klikt dan gaan ze naar uw bedrijfspresentatie toe. Natuurlijk zetten we de widgets in uw eigen huisstijl.

Reviewpakket voor makelaars

MTMO heeft het review-softwarepakket speciaal voor de makelaardij wat aangepast. Hierdoor kunnen we de verbinding tussen online, offline, uw website, Funda en andere tools, nóg steviger maken. En: onze reviews zien er vele malen mooier uit dan elders… Probeer het uit!

Klantbeoordelingen makelaardij, direct op uw website met widgets

MTMO heeft diverse oplossingen ontwikkeld voor makelaars om hun klantbeoordelingen mooi en overzichtelijk te kunnen weergeven. Met de widgets van MTMO kunt u uw reviews weergeven op uw website, maar ook op uw eigen externe reviewpagina. Een extra betrouwbaar gevoel dus voor klanten! Naast het weergeven van reviews, zorgen wij ook dat er veel meer reviews worden verzameld.

Promotiemateriaal voor makelaars

Voor de makelaardij hebben wij A5 kaarten ontwikkeld, die ervoor zorgen dat klanten ook offline meer van uw bedrijf zien. De kaarten worden gebruikt tijdens bezichtigingen en courtagegesprekken. De QR-Code op de kaarten zorgt ervoor dat klanten makkelijk en snel uw reviews kunnen bekijken of een mooie review kunnen schrijven. Ze worden in uw eigen huisstijl ontworpen en gemaakt door onze designafdeling.

E-mailhandtekening met review-optie

Verstuurt u ook dagelijks een behoorlijk aantal e-mails? Heeft u er wel eens aan gedacht om een mooie e-mailhandtekening te laten maken waar uw reviews in meegenomen worden? MTMO zorgt ervoor dat u een op maat gemaakte e-mailhandtekening krijgt. Het cijfer van de beoordeling verandert automatisch mee. Daarnaast kunt u precies meten hoeveel mensen op uw beoordeling klikken.

Bedrijfsvideo voor makelaardij

Uit onderzoek is gebleken dat steeds meer mensen liever een video bekijken. U wellicht ook? MTMO maakt fantastische bedrijfsvideo’s voor makelaars. En met succes! Met een bedrijfsvideo zorgt u voor een voorsprong op uw concurrenten. Laat uw klanten alvast kennismaken en feeling krijgen met uw makelaarskantoor! Wij zorgen ervoor dat uw potentiële klanten deze video niet zullen missen!

MTMO, DE SNEL GROEIENDE REVIEW-SOFTWARE VOOR MAKELAARS
Demo aanvragen