MTMO

Ervaar nu zelf het effect van betrouwbare reviews

Maak nu gebruik van onze gratis demo en zie meteen hoe reviewmarketing voor jou werkt!

  Deze bedrijven gingen u voor:

  Klantbeoordelingen voor makelaars

  Overtuig potentiele klanten met de betrouwbaarheid van reviews

  Positieve verhalen en gedeelde ervaringen van andere klanten zorgen voor nieuwe klanten. Maar hoe komt u aan goede reviews? Hoe zorgt u ervoor dat klanten hun ervaring met uw bedrijf in de vorm van een ‘review’ achterlaten? Dankzij onze review-software is het ontvangen van reviews en klantbeoordelingen nog nooit zo makkelijk geweest.

  Waarom reviewmarketing?

  icoon-review

  Ontvang reviews & beoordelingen

  83% van de consumenten kijkt naar reviews. Heeft u weinig reviews of geen, dan zal uw potentiële klant mogelijk naar een ander bedrijf zoeken. Wij helpen je met het verzamelen en weergeven van je reviews.

  icoon-inzicht

  Krijg inzicht in je klanten

  Krijg inzicht in de mening van uw klanten en bindt ze als ambassadeurs om nieuwe klanten aan te trekken. Dat kan door positieve verhalen en ervaringen met uw bedrijf te verzamelen en te delen.

  icoon-widgets

  In uw huisstijl opgemaakt

  Met de koppeling van ons systeem aan uw website kunt u klantbeoordelingen ontvangen en weer. Uiteraard zorgen we dat alles weergegeven wordt in uw eigen huisstijl, met de juiste kleuren.

  Speciaal voor makelaars

  Ons review-softwarepakket is specifiek afgestemd op makelaars. Hierdoor kunnen we de verbinding tussen online, offline, uw website, Funda en andere tools, nog sterker maken.

  Try before you buy?
  Meer dan 300 organisaties gingen u al voor!

  Hoe werkt dat?

  Uw klantbeoordelingen direct op uw
  website zichtbaar

  Niet alleen zorgen wij dat u meer reviews ontvang, wij zorgen ook dat de reviews overal zichtbaar zijn. Met de software van MTMO kunt u uw reviews weergeven op uw website, maar ook op uw eigen externe reviewpagina. Een extra betrouwbaar gevoel dus voor klanten!

  Offline promotiemateriaal

  Om ervoor te zorgen dat klanten ook offline meer van uw bedrijf te zien krijgen ontwikkelen wij A5 kaarten volledig in jouw huisstijl. Deze kaarten zijn ideaal tijdens bezichtigingen en courtagegesprekken. De QR-Code op de kaarten zorgt ervoor dat klanten makkelijk en snel uw reviews kunnen bekijken of een mooie review kunnen achterlaten.

  e-mailhandtekening met review-optie

  MTMO zorgt ervoor dat u een op maat gemaakte e-mailhandtekening krijgt waarin uw beoordeling zichtbaar is. Zo  komt u beoordeling overal terug. Het cijfer van de beoordeling verandert automatisch mee. Daarnaast kunt u precies meten hoeveel mensen op uw beoordeling klikken.

  Makelaars die u voorgingen

  Nog niet overtuigd?

  Vraag geheel vrijblijvend een gratis demo aan en we laten u zien hoe wij voor u het verschil kunnen maken ten opzichte van uw concurrenten

  Demo aanvragen