MTMO

Klanten aantrekken met reviews

Reviews voor notarissen, online en offline.

  Reviewsoftware voor Notarissen

  Vergroot uw klantvertrouwen met van reviews.

  Reviews zijn belangrijker dan ooit, positieve verhalen en ervaringen van andere klanten zorgen voor nieuwe klanten. Maar hoe zorgt u voor reviews? En hoe kunt u potentiele klanten overtuigen doormiddel van reviews? MTMO heeft een review-softwaresysteem ontwikkelt die u daar bij helpt, zowel offline als online.

  icoon-review

  Ontvang reviews van klanten

  Steeds meer mensen laten zich beïnvloeden door reviews. 83% van de consumenten kijkt naar reviews. Wees uw concurrenten voor en versterk uw online imago. Wij helpen u bij het weergeven en verzamelen van reviews. Zo verzamelen we alle reviews in een review-softwareprogramma.

  icoon-widgets

  Widgets aan uw website gekoppeld

  MTMO heeft een manier ontwikkelt om reviews voor notarissen zo overzichtelijk en aantrekkelijk mogelijk te kunnen weergeven op uw website. Met de widget van MTMO kunt u reviews gemakkelijk weergeven op uw website en on op uw eigen externe reviewpagina.

  huisstijl

  In uw huisstijl opgemaakt

  Een professionele uitstraling is erg belangrijk voor uw imago. MTMO zorgt ervoor dat uw eigen huisstijl overal in wordt mee genomen. Zo wordt overal dezelfde logo en kleuren gebruikt.

  email-marketing

  E-mailhandtekening

  Verstuurd u dagelijks veel e-mails? Neem reviews nu ook mee in uw e-mails. MTMO zorgt voor een op maat gemaakte e-mailhandtekening in uw huisstijl. De reviews worden hier in meegenomen en automatisch bijgewerkt. Ook kunt u bijhouden hoeveel mensen op de beoordelingen klikken.

  icoon-visualmarketing

  Offline promotie materiaal

  Voor Notarissen hebben we A5 kaarten ontwikkeld zodat u klanten ook offline om reviews kunt vragen. De QR-Code op de kaarten laat klanten gemakkelijk een reviews plaatsen. Uw huisstijl word meegenomen door ons designteam en ontwikkeld gepersonaliseerde A5 kaarten voor uw bedrijf.

  icoon-inzicht

  Inzicht krijgen in uw klanten

  Krijg inzicht in de mening van uw klanten en speel hier op in door positieve ervaringen en verhalen te verzamelen in een systeem. Alles is meetbaar, ons review-softwaresysteem helpt u hier beter inzicht in te krijgen.

  Speciaal voor Notarissen

  Ons review-softwarepakket is specifiek afgestemd voor Notarissen. Zo kunnen we uw online positie nog sterker maken en zorgen we er samen voor dat potentiele klanten uw bedrijf kiezen.

  Demo aanvragen