MTMO

Ons team

Het team achter MTMO

Maak kennis met het team van MTMO. MTMO is een mix van jong en iets jonger! Met onze verschillende karakters maken we een uiteenlopend team met vooral veel gezelligheid en verschillende kwaliteiten. Lees meer over onze teamleden en leer ons kennen.

Dennis Gaemers

De oprichter van MTMO is al jaren actief in de sales en marketing. In de sales kreeg Dennis vaak het argument dat Mond tot Mond reclame belangrijk is (en terecht). Maar dat zou toch ook online kunnen? En zo was MTMO geboren.

Lisa Houps

Onze duizendpoot staat elke dag klaar om u te helpen met uw vragen of u welkom te heten bij MTMO. Lisa zet net dat stapje extra waardoor zij van grote waarde is voor u en het bedrijf.

Stewart Poulina

E-mailhandtekening in HTML, een BUG fixen en een widget plaatsen? Stewart weet er alles vanaf en helpt u van A t/m Z om dit bij u te implementeren. Klantenservice zit in zijn bloed!

Joost van Nunen

De altijd vrolijke Joost is dé commerciële man binnen MTMO die u graag te woord staat.
Zijn kennis en kunde worden snel duidelijk in een vrolijk gesprek.

Cissy Vrolijk-Piket

Vakvrouw in hart en nieren die het team van MTMO is komen te versterken. Heeft u Cissy al aan de lijn gehad voor het maken van een afspraak?

China Sluijter

Buiten haar studie om werk China part time bij MTMO en zorgt ze dat de website zo vloeiend mogelijk loopt. Wilt u hoger in Google komen en uw website optimaliseren? Geen probleem, China helpt u hier graag verder mee.

Vacature

Wij zoeken een online marketing medewerker voor onze interne marketingstrategie. Ben jij degene die wij zoeken? Solliciteer dan snel!

Vacature

Wij zoeken een backoffice medewerker voor de support desk! Ben jij degene die wij zoeken? Solliciteer dan snel!

Demo aanvragen