MTMO

Ons team

Het team achter MTMO

Maak kennis met het team van MTMO. MTMO is een mix van jong en iets jonger! Met onze verschillende karakters maken we een uiteenlopend team met vooral veel gezelligheid en verschillende kwaliteiten. Lees meer over onze teamleden en leer ons kennen.

Dennis Gaemers

De oprichter van MTMO is al jaren actief in de sales en marketing. In de sales kreeg Dennis vaak het argument dat Mond tot Mond reclame belangrijk is (en terecht). Maar dat zou toch ook online kunnen? En zo was MTMO geboren.

Lisa Houps

Onze duizendpoot staat elke dag klaar om u te helpen met uw vragen of u welkom te heten bij MTMO. Lisa zet net dat stapje extra waardoor zij van grote waarde is voor u en het bedrijf.

Richard Kuhne

Als oud acteur in GTST weet Richard ons allemaal te vermaken op de werkvloer. Richard is nog beter in het u laten kennis maken met onze dienstverlening. Richard legt het 1e contact tussen u en MTMO.

Marscha Koevermans

Altijd gezellig en in voor een goed gesprek! Met al haar dropjes op haar bureau is Marscha een vaste tussenstop naar het koffieapparaat. Bent u benaderd door MTMO? Grote kans dat Marscha u een fijn welkom heet.

Stewart Poulina

E-mailhandtekening in HTML, een BUG fixen en een widget plaatsen? Stewart weet er alles vanaf en helpt u van A t/m Z om dit bij u te implementeren. Klantenservice zit in zijn bloed!

China Sluijter

Buiten haar studie om werk China part time bij MTMO en zorgt ze dat de website zo vloeiend mogelijk loopt. Wilt u hoger in Google komen en uw website optimaliseren? Geen probleem, China helpt u hier graag verder mee.

Sem

Misschien wel de belangrijkste functie binnen MTMO. Ik zorg voor de gezelligheid op kantoor, maar neem vooral geen snoepjes voor me mee want ik ben allergisch voor bijna alles. Mocht je me ooit ontmoeten, geaaid worden is mij favoriete bezigheid! -Woef

Vacature

Wij zoeken een online marketing medewerker voor onze interne marketingstrategie. Ben jij degene die wij zoeken? Solliciteer dan snel!

Vacature

Wij zoeken een backoffice medewerker voor de support desk! Ben jij degene die wij zoeken? Solliciteer dan snel!

Demo aanvragen