MTMO

Ons team

Het team achter MTMO

Maak kennis met het team van MTMO. MTMO is een mix van jong en iets jonger! Met onze verschillende karakters maken we een uiteenlopend team met vooral veel gezelligheid en verschillende kwaliteiten. Lees meer over onze teamleden en leer ons kennen.

Dennis Gaemers

De oprichter van MTMO is al jaren actief in de sales en marketing. In de sales kreeg Dennis vaak het argument dat Mond tot Mond reclame belangrijk is (en terecht). Maar dat zou toch ook online kunnen? En zo was MTMO geboren.

Lisa Houps

Onze duizendpoot staat elke dag klaar om u te helpen met uw vragen of u welkom te heten bij MTMO. Lisa zet net dat stapje extra waardoor zij van grote waarde is voor u en het bedrijf.

Richard Kuhne

Als oud acteur in GTST weet Richard ons allemaal te vermaken op de werkvloer. Richard is nog beter in het u laten kennis maken met onze dienstverlening. Richard legt het 1e contact tussen u en MTMO.

Marscha Koevermans

Altijd gezellig en in voor een goed gesprek! Met al haar dropjes op haar bureau is Marscha een vaste tussenstop naar het koffieapparaat. Bent u benaderd door MTMO? Grote kans dat Marscha u een fijn welkom heet.

Michiel van Leer

Deze topadviseur staat elke dag klaar om nieuwe klanten een demo te geven over de werkwijze en het systeem van MTMO. Michiel heeft veel verstand van reviewmarketing en helpt u daar graag bij.

Stewart Paulina

E-mailhandtekening in HTML, een BUG fixen en een widget plaatsen? Stewart weet er alles vanaf en helpt u van A t/m Z om dit bij u te implementeren. Klantenservice zit in zijn bloed!

China Sluijter

De aankomende maanden loopt China stage bij MTMO. Tijdens haar studie ondernemerschap en retail management leert ze van alles over het ondernemen en online marketing. China helpt graag bij het optimaliseren van uw website.

Sem

Misschien wel de belangrijkste functie binnen MTMO. Ik zorg voor de gezelligheid op kantoor, maar neem vooral geen snoepjes voor me mee want ik ben allergisch voor bijna alles. Mocht je me ooit ontmoeten, geaaid worden is mij favoriete bezigheid! -Woef

Demo aanvragen