Over ons

MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. Vanuit onze vestiging zijn wij al meerdere jaren bezig met het ''presenteren'' van bedrijven. In het verleden heeft MTMO veel uitgegeven aan allerlei kosten om het verhaal over te kunnen brengen naar een potentiële klant. De meeste ondernemers geven aan dat ''mond tot mond'' nog steeds de beste manier is van zakendoen. En hoe breng je dan partijen met elkaar in contact als ze nog nooit elkaar hebben gezien?

Ontstaan van MTMO

Kopers met elkaar verbinden zodat zij de ''mond tot mond'' online laten plaatsvinden. Hoe kunnen wij een bedrijf de beste mogelijke presentatie geven zodat bedrijven het gevoel hebben dat zij echt weten wat andere klanten over het bedrijf zeggen. Via enkel platte geschreven reviews dekt dat niet geheel de lading.

Toen is het idee uitgedacht om één pagina op te bouwen met een bedrijfsvideo, reviewvideo's en geschreven reviews. Met deze pagina kunt u als ondernemer laten zien wie u bent en wat u doet. Klanten kunnen besluiten om met u zaken te doen op basis van andere ervaringen.

Meer informatie?

Waar mogen wij meer informatie naar versturen?