MTMO

Rijwielhandelaar

Speciale review-software voor rijwielhandelaren

Met klantbeoordelingen voor rijwielhandelaren overtuigt u nieuwe klanten van uw betrouwbaarheid en kwaliteit. Hoe beter mensen kunnen vertrouwen op uw advies en uw producten, hoe eerder zij in uw fietsenwinkel staan. Zet uw rijwielzaak op de kaart!

Reviews & beoordeling

Wij zorgen dat u een mooi overzicht aan reviews opbouwt. Daarnaast verzamelen wij uw bestaande reviews en geven we deze op een overzichtelijke pagina voor u weer. Natuurlijk kunt u uw reviews ook inladen op uw eigen website. Geef nieuwe klanten het vertrouwen dat u verdient, en laat zien waarom mensen voor u moeten kiezen!

Consumenten inzicht

Volgens onderzoek kijkt 83% van de consumenten naar reviews. MTMO zorgt ervoor dat uw potentiële klanten uw reviews zien. Daarbij kunnen wij uw klanten benaderen om zo veel mogelijk reviews te vergaren. Maak uw rijwielzaak betrouwbaar, transparant en interessant voor nieuwe klanten, door reviews te verzamelen en weer te geven!

Video marketing

Heeft u een mooie showroom met fietsen, en wellicht bromfietsen? Zorg dan dat u onderscheidend bent, want u bent natuurlijk niet de enige met een mooie showroom. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Maak uw klanten nieuwsgierig met een spetterende video! Een betere manier om nieuwe klanten aan te trekken is er niet.

20 soorten widgets

Wij maken een koppeling naar uw MTMO bedrijfspresentatie door middel van een widget. Hiermee maakt u het bekijken en lezen van reviews over uw bedrijf erg gemakkelijk, en dat zorgt voor meer klanten! U krijgt een pakket in handen waar u écht iets mee kunt en wat op uw bedrijf en branche is afgestemd.

Het grote voordeel van MTMO klantbeoordelingen voor rijwielhandelaren

MTMO past per branche het pakket aan. Dit doen wij in uw geval in samenwerking en in goed overleg met fietsenzaken. Hierdoor kunnen wij software leveren dat voldoet aan al uw wensen. Reviews en beoordelingen zijn waardevoller dan alleen een tekst waarin u vertelt wat u doet. Júist de mening van andere klanten is van grote toegevoegde waarde

Koppeling op uw website

MTMO heeft meerdere widgets ontwikkeld. Met een widget kunt u op uw eigen website laten zien dat u bent beoordeeld en met welk cijfer. De widget is interactief. Wanneer een klant hierop klikt, krijgt deze uw bedrijfspresentatie te zien, met al uw reviews. Dit levert een mooi totaalplaatje op waarmee klanten zich een goed beeld van uw bedrijf kunnen vormen. De widgets worden weergegeven in uw eigen huisstijl.

Promotiemateriaal; overtuig uw klanten

Voor fietsenzaken hebben wij verschillende soorten promotiekaarten ontwikkeld. Deze kaarten stimuleren klanten om een review te plaatsen. Speciale tafelkaarten en banners laten uw klanten in uw winkel zien wat de ervaringen van anderen waren. We gebruiken mooie, kwalitatieve materialen waarmee u altijd een professionele indruk achterlaat. Uiteraard worden de kaarten vormgegeven aan de hand van uw eigen huisstijl.

E-mailhandtekening

MTMO’s pakket voor klantbeoordelingen voor rijwielhandelaren zorgt ervoor dat u een op maat gemaakte e-mailhandtekening krijgt voor u en uw medewerkers. Het cijfer van de beoordeling verandert automatisch mee en u kunt meten hoeveel mensen op uw beoordeling klikken. Zo voorziet u bijvoorbeeld offertes automatisch van positieve reviews van anderen. Er is geen betere marketing dan tevreden klanten die een mooie review schrijven!

Bedrijfsvideo voor fietsenwinkel

Uit onderzoek is gebleken dat steeds meer mensen liever een video bekijken dan een stuk lezen. Wellicht u ook? MTMO heeft voor een aantal fietsenzaken een bedrijfsvideo gemaakt en met succes: deze winkels worden drukker bezocht dan ooit tevoren! Kies ook voor een sterke reputatie en laat een bedrijfsvideo voor u maken! Deel ervaringen van anderen en overtuig nieuwe klanten met gemak.

Demo aanvragen