our-services-image-01

Bedrijfsvideo

MTMO maakt uw bedrijf zichtbaar op internet. Een video zegt meer dan 1000 woorden. Wij brengen uw bedrijf in kaart en komen met onze cameraploeg langs. In een ochtend maken wij een fantastisch bedrijfsvideo van uw bedrijf. Op kantoor monteren wij uw bedrijfsvideo zodat uw bedrijf uitstraalt wat u wilt uitstralen.

Review video's

U kunt vast de sterretjes wel? Maar weet u of deze reviews echt zijn? MTMO gaat langs bij 3 klanten van uw bedrijf. Zij kunnen uw potentiƫle klanten vertellen waarom zij voor u moeten kiezen. De reviews worden verwerkt in uw bedrijfsfilm en worden op uw eigen omgeving getoond. Heeft u klanten die wel eens vragen om een referentie? Dan stuurt u uw eigen omgeving naar de klant toe zodat zij zelf kunnen zien wie u bent en wat u heeft gedaan voor andere klanten.

Alstublieft, een cadeau!

Als wij bij uw klant langs gaan voor de review. Dan krijgt uw klant een korte bedrijfspresentatie van 20 seconden. Is dat niet een mooie waardering naar uw klant toe?

Maatwerk gegarandeerd

MTMO maakt geen standaard video's. Van script tot uitvoering, wij zijn de partner voor uw unieke bedrijfsfilm.
our-services-image-02
our-services-image-03

Waarom zou de klant voor u kiezen?

Uw unieke bedrijfsfilm is in te zetten op allerlei manieren. De meeste ondernemers vinden het een mooie manier van hun bedrijf presenteren. Heeft u er wel eens aan gedacht om de bedrijfsvideo mee te sturen met offertes of in uw e-mailafsluiting. MTMO levert u alle tools aan om uw video's en reviews daadwerkelijk goed mee te sturen. U ontvangt een eigen MTMO pagina waar uw gehele bedrijf te zien is.

MTMO laat u graag zien hoe het systeem werkt.

Wilt u eens een demo zien?