logo-Jan-de-Graaf

Jan de Graaf Tweewielers

Jan de Graaf heeft ook gekozen voor MTMO. Wij leggen de belangrijkste elementen van onze dienst uit. Deze toegespitst op de tweewieler branche.

Website widget

Op de website hebben wij een interactieve widget geplaatst. Deze widget geeft het gemiddelde cijfer van Jan de Graaf weer. Deze code wordt automatisch ge-update en loopt op elke pagina mee.
widget jan de graaf
google jan de graaf

Koppeling aan Google (maps)

Zoeken uw klanten naar uw bedrijfsnaam? Dan zorgt MTMO ervoor dat uw klanten direct uw reviews kan bekijken. Wist u dat wij al uw reviews kunnen overnemen vanuit elk ander platform? Zo creëert u één reviewsysteem met al uw reviews.

Offline promotiemateriaal

Reviews vergaren kan soms lastig zijn. MTMO maakt het makkelijk voor u als ondernemer maar ook voor de klant. Wij maken gebruik van A5 flyers en visitekaartjes.

Een visitekaartje gebruik je bij elke reparatie en een a5 Flyer als mensen een grote uitgeven gaan doen. De kaarten koppelen met uw online systeem zodat u simpel en eenvoudig meer reviews vergaard.

visitekaart 2
feedback

Meten = Weten

Zijn uw klanten tevreden? En bevelen zij u aan? Met MTMO kunt u dit allemaal meten en optimaal inzetten om weer nieuwe klanten te binden aan uw bedrijf.

MTMO laat u graag zien hoe het systeem werkt.

Wilt u eens een demo zien?