MTMO

Meer vertrouwen met reviews

Verhuizen is al een hoop werk, maak het daardoor uw klanten nog makkelijker om een verhuisbedrijf te kiezen doormiddel met reviews.

  Review-software voor verhuisbedrijven. Gemakkelijk verzamelen en weergeven.

  Klantbeoordelingen en reviews werken zeer goed en helpen klanten te kiezen voor uw bedrijf

  Daarom hebben wij onze review-software uitgebreid, speciaal voor verhuisbedrijven. Zet uw verhuisbedrijf nog beter in de markt en blijf uw concurrenten voor! Met klantreview-software van MTMO heeft u de sleutel naar succes in handen!

  icoon-review

  Consumenten inzicht

  Uit onderzoek is gebleken dat 83% van de mensen eerst reviews Pas daarna neemt men contact op. Zeker wanneer er veel concurrentie is, zijn positieve reviews en ervaringen van anderen bepalend. Wij kunnen reviews voor u verzamelen en eventueel nabellen, om klantervaringen in te winnen.

  icoon-inzicht

  Reviews verzamelen

  Weet u hoeveel klanten toch nog even verder kijken nadat ze uw website hebben bezocht? Waarschijnlijk heeft u hier geen inzicht in! Door meer vertrouwen te wekken, te laten zien dat u zorgvuldig en snel werkt, is de klant eerder geneigd om toch ”even” contact met u op te nemen. Overtuig uw klanten met goede reviews!

  icoon-widgets

  Review widgets

  Een widget is een koppeling naar de beoordelingen op uw website. Door de beoordelingen op een extern platform te plaatsen wekt dit meer vertrouwen bij klanten. Deze reviews moeten immers wel ‘echt zijn’! De widgets worden per branche ontwikkeld en komen in vele soorten en maten. MTMO ontwikkelt continue nieuwe widgets voor op uw website, in uw e-mail en op uw offerte. Uiteraard altijd in uw eigen huisstijl.

  Een fullservice review-pakket met alle benodigdheden voor de reviews en klantbeoordelingen van uw verhuisbedrijf

  Review-software  voor verhuisbedrijven is meer dan een review-tool. MTMO heeft speciaal voor uw verhuisbedrijf deze dienst aangepast. de verbinding tussen online- en offline marketing wordt op deze manier erg krachtig gemaakt. Los van het reviewsysteem waar u alle reviews en beoordelingen op kunt plaatsen, helpen wij u ook bij het verzamelen van reviews en klantbeoordelingen.

  koppeling op uw website

  Het mooie aan MTMO review-software voor verhuisbedrijven is, dat u de verzamelde reviews ook rechtstreeks op uw website kunt tonen. MTMO heeft meerdere widgets ontwikkeld. Met een widget kunt u op uw eigen website laten zien dat u bent beoordeeld en met welk cijfer. De widget is interactief, als een klant hierop klikt dan gaan ze naar uw bedrijfspresentatie toe. Wij kijken met u naar de beste manier van het tonen van een widget.

  E-mailhandtekening

  Verstuurt u ook e-mails? Heeft u er wel eens aan gedacht om een mooie e-mailhandtekening te laten maken waarin de reviews meegenomen worden? MTMO zorgt ervoor dat u een op maat gemaakte e-mailhandtekening kunt gebruiken. Het cijfer van de beoordeling voor uw bedrijf verandert automatisch mee en u kunt meten hoeveel mensen op uw beoordeling klikken.

  Bedrijfsvideo voor verhuisbedrijven

  Steeds meer mensen kijken liever een korte video, dan dat ze een stuk lezen. Wellicht doet u hetzelfde? MTMO heeft voor veel verhuisbedrijven ook bedrijfsvideo’s gemaakt. De beoordelingen, de koppeling met de website en deze bedrijfsvideo dragen sterk bij aan uw reputatie en uw imago. MTMO zorgt ervoor dat uw potentiële klanten deze alvast kennis kunnen maken met uw bedrijf.

  Verhuisbedrijven die u voorgingen

  Nog niet overtuigd?

  Vraag geheel vrijblijvend een gratis demo aan en we laten u zien hoe wij voor u het verschil kunnen maken ten opzichte van uw concurrenten

  Demo aanvragen