MTMO

Verhuisbedrijf

Review-software voor verhuisbedrijven. Gemakkelijk verzamelen en weergeven.

Klantbeoordelingen en reviews werken zeer goed en helpen klanten te kiezen voor uw bedrijf. Daarom hebben wij onze review-software uitgebreid, speciaal voor verhuisbedrijven. Zet uw verhuisbedrijf nog beter in de markt en blijf uw concurrenten voor! Met klantreview-software van MTMO heeft u de sleutel naar succes in handen!

Consumenten inzicht

Uit onderzoek is gebleken dat 83% van de mensen eerst reviews Pas daarna neemt men contact op. Zeker wanneer er veel concurrentie is, zijn positieve reviews en ervaringen van anderen bepalend. Wij kunnen reviews voor u verzamelen en eventueel nabellen, om klantervaringen in te winnen.

Reviews verzamelen

Weet u hoeveel klanten toch nog even verder kijken nadat ze uw website hebben bezocht? Waarschijnlijk heeft u hier geen inzicht in! Door meer vertrouwen te wekken, te laten zien dat u zorgvuldig en snel werkt, is de klant eerder geneigd om toch ”even” contact met u op te nemen. Overtuig uw klanten met goede reviews!

Video marketing

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Om de reviews en beoordelingen kracht bij te zetten, kan onze filmcrew uw bedrijf mooi in beeld brengen. Hiermee laat u klanten zien hoe gestroomlijnd en professioneel uw bedrijf is georganiseerd. Maak het aantrekkelijk en gemakkelijk om uw verhuisbedrijf in te schakelen!

Review widgets

Een widget is een koppeling naar de beoordelingen op uw website. Door de beoordelingen op een extern platform te plaatsen wekt dit meer vertrouwen bij klanten. Deze reviews moeten immers wel ‘echt zijn’! De widgets worden per branche ontwikkeld en komen in vele soorten en maten. MTMO ontwikkelt continue nieuwe widgets voor op uw website, in uw e-mail en op uw offerte. Uiteraard altijd in uw eigen huisstijl.

Een fullservice review-pakket met alle benodigdheden voor de reviews en klantbeoordelingen van uw verhuisbedrijf

Review-software voor verhuisbedrijven is meer dan een review-tool. MTMO heeft speciaal voor uw verhuisbedrijf deze dienst aangepast. De verbinding tussen online- en offline marketing wordt op deze manier erg krachtig gemaakt. Los van het reviewsysteem waar u alle reviews en beoordelingen op kunt plaatsen, helpen wij u ook bij het verzamelen van reviews en klantbeoordelingen.

Koppeling op uw website

Het mooie aan MTMO review-software voor verhuisbedrijven is, dat u de verzamelde reviews ook rechtstreeks op uw website kunt tonen. MTMO heeft meerdere widgets ontwikkeld. Met een widget kunt u op uw eigen website laten zien dat u bent beoordeeld en met welk cijfer. De widget is interactief, als een klant hierop klikt dan gaan ze naar uw bedrijfspresentatie toe. Wij kijken met u naar de beste manier van het tonen van een widget.

E-mailhandtekening

Verstuurt u ook e-mails? Heeft u er wel eens aan gedacht om een mooie e-mailhandtekening te laten maken waarin de reviews meegenomen worden? MTMO zorgt ervoor dat u een op maat gemaakte e-mailhandtekening kunt gebruiken. Het cijfer van de beoordeling voor uw bedrijf verandert automatisch mee en u kunt meten hoeveel mensen op uw beoordeling klikken.

Bedrijfsvideo voor verhuisbedrijven

Steeds meer mensen kijken liever een korte video, dan dat ze een stuk lezen. Wellicht doet u hetzelfde? MTMO heeft voor veel verhuisbedrijven ook bedrijfsvideo’s gemaakt. De beoordelingen, de koppeling met de website en deze bedrijfsvideo dragen sterk bij aan uw reputatie en uw imago. MTMO zorgt ervoor dat uw potentiële klanten deze alvast kennis kunnen maken met uw bedrijf.

Promotiemateriaal

Met onze promotiematerialen overtuigt u de klant van uw dienstverlening. Zo zijn er A5 kaarten waar u uw reviews uit kunt lichten en ook een review kunt laten invullen. Dit werkt met een QR code. Geef uw klanten vertrouwen in uw onderneming en laat zien hoe anderen klanten uw diensten hebben ervaren! Zet uw goede reputatie en de mening van anderen in om nieuwe klanten te overtuigen.

Demo aanvragen