MTMO

Kandidaten aantrekken met reviews

Combineer alle reviewplatformen om kandidaten uw onderscheidend vermogen te laten zien.

  Reviewsoftware voor Werving en Selectiebureaus

  Overtuig kandidaten van uw kracht met reviews

  Kandidaten hebben genoeg keuze om ergens te werken, maar waarom zouden zij dat met uw bedrijf doen? Laat uw al geplaatste kandidaten vertellen waarom jullie de beste keuze zijn! Positieve verhalen en ervaringen zorgen voor vetrouwbaarheid en nieuwe klanten. Ons review softwarepakket is speciaal ontworpen en aangepast om het inzetten van reviews makkelijker te maken dan ooit binnen uw branche.

  icoon-review

  Ontvang reviews van kandidaten

  Met steeds meer concurrenten op uw markt is het belangrijk om onderscheid te maken op uw concurrenten. 83% van de consumenten kijkt naar reviews. Wees het uw concurrenten voor en laat doormiddel van reviews zien waarom toekomstige kandidaten uw bedrijf moeten kiezen.

  icoon-widgets

  All-in oplossing

  MTMO helpt u door het gehele proces. We nemen zoveel mogelijk werk uit handen en zorgen dat uw bedrijf opvalt tegenover uw concurrenten doormiddel van reviews.

  huisstijl

  In uw huisstijl opgemaakt

  MTMO koppelt ons review-softwaresysteem met uw website. Zo ontvangt u alle uw reviews in een systeem. Hier zorgen wij er uiteraard voor dat we dit weergeven in uw eigen huisstijl met uw logo en de juiste kleuren.

  email-marketing

  E-mailhandtekening

  Een professionele uitstraling is erg belangrijk, MTMO zorgt ervoor dat u een op maat gemaakte e-mailhandtekening krijgt. Bij deze e-mailhandtekeningen zijn uw beoordelingen zichtbaar, de cijfers van uw reviews worden automatisch veranderd. Zo komen uw reviews overal terug.

  icoon-visualmarketing

  Koppelingen

  Heb jij al reviews? MTMO koppelt al uw reviews naar een software systeem die doormiddel van onze widget op uw website geplaats wordt. Zo zijn alle reviews op uw website te zien voor potentiele kandidaten.

  icoon-inzicht

  Meetbaar

  Werkt ons review-softwaresysteem? Alles is meetbaar, zie in een oogopslag de veranderingen die ons review-softwaresysteem brengt voor uw bedrijf. Alles is meetbaar, van kliks op uw e-mailhandtekeningen tot aan het werkverkeer op de widget.

  Speciaal voor Werving en Selectiebureaus

  Ons review-softwarepakket is specifiek afgestemd voor Werving- en Selectiebureaus. Hierdoor kunnen uw online positie nog sterker maken en ervoor zorgen dat potentiele kandidaten uw bedrijf kiezen.

  Werving en Selectiebureaus die u voorgingen

  Demo aanvragen